Uusi Suomi Näytä suurempana

SUOMI 3. painos!

My World -sarja

Uusi tuote

Pauliina Pekonen

Tiedot

21.80 EUR sis. alv

Pienin tilausmäärä tuotteelle on 2

  My World: Suomi                                                

  Millainen on Suomi? Suomi on varsin laaja maa, eurooppalaiseksi maaksi, ja erikoiseksi sen tekevät lukuisat järvet ja saaret. Luonto on suomalaisille tärkeä asia, ja sitä arvostavat myös ulkomaalaiset.

  Tähän My World –kirjaan on koottu mielenkiintoisia asioita Suomesta, kaikkea sellaista mitä Suomessa voi nähdä ja kokea. Lapin porot ja joulupukin pajan tiedätkin, mutta tiedätkö mitä hienoa suomalaiset ovat kehittäneet? Esimerkiksi ksylitolin. Kirjassa on myös pieni murretesti.. se kannattaa tehdä!

  Näihin ja moniin muihin kysymyksiin tämä kirja antaa selkeitä vastauksia. Kun olet lukenut kirjan, niin tiedät enemmän monista asioista ja varmaan haluat oppia tuntemaan laajaa maatamme paremmin – se kannattaa!

   

  My World - kirjasarja lapsille!

  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tietoa monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat Lentomatkalla ja Kuinka tehdään kirja.

  EAN: 9789949636624
  ISBN: 978-9949-636-62-4
  Koko ja laajuus: 170x190 mm, (sid.), 32  s.
  Julkaisuajankohta: 3/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

SUOMI 3. painos!

SUOMI 3. painos!

Pauliina Pekonen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: