ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

ALANKOMAAT - Koninkrijk der Nederlanden

Wonderful World

Uusi tuote

Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Alankomaat – Koninkrijk der Nederlanden antaa lukijalle mahdollisuuden kurkistaa yhteen Euroopan tiheimmin asutuista ja monikulttuurisimmista maista. Tapahtumarikas historia ja monipuolinen taidetarjonta tekevät Alankomaista kiehtovan kohteen!

  Matkailijalle Alankomaat tarjoaa mm. ihanteellisen pyöräilymaaston, keskiaikaista arkkitehtuuria ja kulttuuritapahtumia aina jalkapallo-otteluista musikaaleihin ja ulkoilmakonsertteihin. Hollantilaiset arvostavat suvaitsevaisuutta, tasa-arvoisuutta ja konstailemattomuutta, minkä ulkomaalainenkin huomaa leppoisana ja ystävällisenä ilmapiirinä.

  Rembrandt, Rubens, Vermeer, van Gogh, Erasmus Rotterdamilainen, Anne Frank, kanavat, tyylimyllyt, tulppaanit, puukengät, juusto, pyöräily, jalkapallo – näistä Alankomaat tunnetaan muualla maailmassa. Mutta tiesitkö, että hollantilaiset ovat maailman pisin kansa? Tai että jopa 25 % maan pinta-alasta on meren pinnan alapuolella? Tämä kirja paljastaa monta muutakin hauskaa ja mielenkiintoista faktaa.  EAN: 9789949663781
  ISBN: 978-9949-663-78-1
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

ALANKOMAAT - Koninkrijk der Nederlanden

ALANKOMAAT - Koninkrijk der Nederlanden

Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: