Uusi LUOVUUTTA TYÖHÖN Näytä suurempana

LUOVUUTTA TYÖHÖN

taidelähtöiset menetelmät...

Uusi tuote

Piia Laine (toim.)

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

  - taidelähtöiset menetelmät työhyvinvoinnin ja työnohjauksen välineinä

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi), klikkaa TÄSTÄ

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  Työhyvinvointiin ja työnohjaukseen liittyvät asiat ovat vahvasti pinnalla tämän päivän työelämässä. Tekninen kehitys, tehokkuusvaatimukset, muutos- ja uudistumispaineet, kansainvälistyminen, vaatimu tason yleinen kohoaminen sekä sosiaalisten rakenteiden muutokset luovat työyhteisöille uusia haasteita, jotka asettavat työntekijät monenlaisten vaatimusten ja odotusten ristiaallokkoon.

  Luovuutta työhön -teoksessa työelämää ja työhyvinvointia lähestytään ennakkoluulottomasti muun muassa inhimillisten tarpeiden ja toiminnallisuuden kautta. Kirjassa tuodaan esille luovien ja taidelähtöisten menetelmien tapoja ja keinoja ratkaista jokaiselle tuttuja ongelmia – ongelmia, joihin kenties ei ole osattu tai uskallettu hakea vastauksia totutt jen toimintamallien ulkopuolelta.

  sopii kaikille niille, jotka ovat etsimässä uusia välineitä itsensä ja/tai työyhteisönsä kehittämiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Esimies- ja henkilöstötyötä tekeville kirja antaa perustietoa taidelähtöisten menetelmien mahdollisuuksista vastata työelämän arjen ajankohtaisiin kysymyksiin.

  EAN 9789916701348 
  ISBN 978-9916-701-34-8 (pdf)

  Laajuus: 158 s.
  Julkaisuajankohta: 2022
  Kirjastoluokka: 37.1

   

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

LUOVUUTTA TYÖHÖN

LUOVUUTTA TYÖHÖN

Piia Laine (toim.)

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: