SALIBANDYN SÄÄNNÖT Näytä suurempana

SKEITTAAJAN KÄSIKIRJA

Taskutieto-sarja

Uusi tuote

Joel Merikallio

Tiedot

19.62 EUR sis. alv

  Skeittaaminen (rullalautailu, skeittaus) on yksi suosituimmista 10-25-vuotiaiden liikuntalajeista, ja Suomessa arvioidaan harrastajia olevan noin 70 000. Skeittauksen yhteydessä voidaan puhua perustellusti myös kulttuurista, sillä siihen liittyy piirteitä, jotka edustavat selkeästi lajin harrastajille ominaisia käyttäytymismalleja.

  Liikuntalajina skeittaus on vaativa ja monipuolinen; se edellyttää hyvää koordinaatiokykyä, riittävää lihasvoimaa sekä kykyä järjestelmälliseen harjoitteluun. Suoritettavat temput vaikeutuvat vaiheittain, ja tästä syystä hyväksi skeittaajaksi kehittyminen vaatii runsaasti harjoitusta.

  Tässä TASKUTIETO: SKEITTAAJAN KÄSIKIRJA –teoksessa luodaan katsaus lajin historiaan, kehitysvaiheisiin ja tärkeimpiin temppuihin unohtamatta lajiin liittyvää ”varustehuoltoa” ja välineiden hankintaohjeita.

  Teos sopii sekä aloittelijalle että jo edistyneemmälle skeittaajalle, mutta myös liikuntapaikkojen suunnittelijoille, muiden urheilulajien harrastajille ja nuoriso-/liikuntakulttuurin ammattilaisille.


  EAN: 9789949636846 
  ISBN: 978-9949-636-84-6 
  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 80 s., 
  Julkaisuajankohta: 11/2023
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

SKEITTAAJAN KÄSIKIRJA

SKEITTAAJAN KÄSIKIRJA

Joel Merikallio

11 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: