Iso-Britannia Näytä suurempana

Iso-Britannia, 2. painos

My World -sarja

Uusi tuote

Pauliina Pekonen

Tiedot

26.16 EUR sis. alv

Pienin tilausmäärä tuotteelle on 2

  Jos olet käynyt Englannissa, esimerkiksi sen pääkaupungissa Lontoossa, niin olet varmaan havainnut, että Englannissa monet asiat ovat „erikoisia“. Autot ajavat vasenta kaistaa; poliiseilla, Bobbyilla, on hauskat hatut; kaksikerroksiset bussit kaupungeissa ja Lontoon taksit ovat maan erikoisuuksia; uusi ja vanha elävät sopusoinnussa arjessa jne.

  Mistä muuten tulee sana Iso-Britannia, onko Skotlanti osa Iso-Britanniaa, entä Irlanti. Mitä tekee kuningas?

  Televisiossa tulee paljon ohjelmia Lontoosta, ja sitä kautta oletkin jo nähnyt englantilaisia koteja. Tässä kirjassa on pieni luku englannin kielestä - maailman johtavasta kielestä - ja sen merkityksestä maailmanlaajuisesti.

  My World - kirjasarja lapsille!

  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tietoa monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat Lentomatkalla ja Kuinka tehdään kirja.

   

  EAN: 9789949663965 
  ISBN: 978-9949-663-96-5
  Koko ja laajuus: 170x190 mm , (sid.), 32  s.
  Julkaisuajankohta: 3/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Iso-Britannia, 2. painos

Iso-Britannia, 2. painos

Pauliina Pekonen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: