BELGIA (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

BELGIA - Koninkrijk België Royaume de Belgique

Wonderful World

Uusi tuote

Minna Valtari

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Wonderful World: Belgia - Koninkrijk België,  Royaume de Belgique vie lukijansa kiehtovalle matkalle tähän länsieurooppalaiseen kuningaskuntaan.

  Belgia on pinta-alaltaan melko pieni maa Ranskan ja Saksan välissä. Lyhyet välimatkat, erinomaiset palvelut ja ystävälliset, kielitaitoiset ihmiset tekevät Belgiasta helposti lähestyttävän maan, jossa voi lyhyessäkin ajassa tutustua tämän mielenkiintoisen maan moneen kaupunkiin sekä sen erilaisiin kulttuureihin.

  Saatat tietää, että Belgian pääkaupunki on Bryssel, jossa sijaitsee mm. Euroopan unionin keskuspaikka. Mutta tiesitkö, että tunnetun sarjakuvahahmo Tintin luoja Georges Rémi (Hergé) oli belgialainen? Entä tiesitkö, että maailman parhaan suklaan väitetään tulevan Belgiasta? Entä tiesitkö, että belgialaisten suosikkiruokaa ovat sinisimpukat ja ranskalaiset perunat, joiden nimestään huolimatta väitetään olevan belgialainen, ei suinkaan ranskalainen keksintö! Tämän kirjan sivuilta löydät monta muuta hauskaa ja mielenkiintoista faktaa Belgiasta.

  EAN: 9789949663804
  ISBN: 978-9949-663-80-4
  Koko ja laajuus: B5, (sid.),
   32 s.
  Julkaisuajankohta: 6/2024
  Kustantaja: United Press
Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

BELGIA - Koninkrijk België Royaume de Belgique

BELGIA - Koninkrijk België Royaume de Belgique

Minna Valtari

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: