TSEKKI (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

TSEKKI (lasten-/nuortenkirja)

Colourful World

Uusi tuote

Küllike Tohver

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Tšekin tasavalta on ollut Euroopan lähihistorian keskeinen tapahtumapaikka, ja esimerkiksi ”Prahan kevät” ja ”samettivallankumous” ovat hyvässä muistissa. Kun tänä päivänä kulkee satumaisen kauniin pääkaupungin Prahan katuja, ei saata uskoa todeksi, mitä kaikkea ympäröivät rakennukset ovatkaan joutuneet ”todistamaan”.
  Tšekissä - niin kuin maata lyhyemmin kutsutaan - historia on vahvasti läsnä, mutta samaan aikaan maa on kehittynyt nopeasti taloudellisesti, aineellisesti ja myös henkisesti nykyaikaiseksi länsieurooppalaiseksi valtioksi.
  Tässä kirjassa tutustutaan moneen Tšekkiin liittyvään asiaan, kuten lasiteollisuuteen, keittiöön, kieleen, kulttuuriin, urheiluun jne. Tsekin tasavallasta meistä jokainen tuntee vähintäänkin yhden seuraavista asioista: Praha, Skoda tai jääkiekko (entinen supertähti Jaromir Jagr). Monet ovat saattaneet nähdä dokumenttiohjelmia, kun Neuvostoliitto miehitti Prahan; ehkäpä pikkukakkosen nukkumatin animaatiot ovat myös tuttuja. Nyt tämän EU:n yhden tuoreimman valtion vaiheisiin ja ominaispiirteisiin on mahdollista tutustua lähemmin.
  Sano Ahoj! ja aloita tutustumismatkasi Colourful World: Tšekki -kirja matkaoppaanasi.

  .

  EAN 9789949636532
  ISBN 
  978-9949-636-53-2
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 8/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

TSEKKI (lasten-/nuortenkirja)

TSEKKI (lasten-/nuortenkirja)

Küllike Tohver

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: