Ale! Ruotsi Näytä suurempana

Ruotsi, My World -sarja

pehmeäkantinen

Uusi tuote

Anu  S. Airaksinen

Tiedot

21.80 EUR sis. alv

  Suomella ja Ruotsilla on pitkä yhteinen historia, ja Ruotsin vaikutukset näkyvät yhä tänäänkin maassamme vahvasti, sillä monet suomalaiset kaupungit on perustettu Ruotsin vallan aikana. Lisäksi meillä on ruotsinkielinen väestönosa, sillä yli 5 % (noin 290.000 ihmistä) puhuu äidinkielenään ruotsia.

  Tästä syystä on luonnollista, että tiedämme jotakin tämän päivän Ruotsista ja sen vaiheista. Ruotsi on oikeasti pitkä maa, ulottuen Lapista aina Pohjanmerelle saakka. Ruotsi on erittäin kehittynyt valtio, jossa on kenties maailman paras sosiaaliturva ja yhteiskunnallinen rakenne. Se välttyi toisen maailmansodan aikana sodalta, ja on aktiivinen rauhan puolesta puhuva valtio.

  Ruotsalaisille on tärkeää auttaa muita ihmisiä, ja siksi siellä on paljon maahanmuuttajia. Se on myös menestynyt kansa taloudellisesti. Varmaan mieleesi tulee jotakin seuraavista sanoista, kuningas Kaarle Kustaa, ABBA, Volvo, Tre Kronor, Peppi Pitkätossu, Tukholma.. Näistä ja monesta muusta Ruotsiin liittyvästä asiasta kertoo tämä kirja.

  My World

  Uusi kirjasarja lapsille!

  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tieto monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. 

  ISBN: 9789949532810
  ISBN: 978-9949-532-81-0
  ISSN: 2461-4203
  Koko ja laajuus: 170x190 mm , (nid.), 32  s.
  Julkaisuajankohta 2016
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Ruotsi, My World -sarja

Ruotsi, My World -sarja

Anu  S. Airaksinen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: