RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ Visa större

RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

4. painos

Ny produkt

Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja 2014

Mer detaljer

74.12 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja 2014

  Anneli Pohjola & Merja Laitinen & Marjaana Seppänen (toim.)


  Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja on perusteos rakenteellisesta sosiaalityöstä. Yhteiskunnallisista muutoksista ja palvelujärjestelmän uudistustyöstä johtuen aihe on polttavan ajankohtainen suomalaisen sosiaalityön käytäntöjen ja tutkimuksen kentällä. Kirja tarjoaa koottua tietoa ja analyyseja rakenteellisen sosiaalityön lähtökohdista, tavoitteista ja sisällöistä. Se nostaa keskusteluun sosiaalityön ja rakenteiden moniulotteiset suhteet.
   
  Kirja koostuu yhdestätoista vertaisarvioidusta artikkelista, joiden kirjoittajat ovat alansa asiantuntijoita.  Ne avaavat empiirisiin aineistoihin, aiempaan tutkimukseen sekä aikalais- ja teoreettisiin keskusteluihin nojautuen rakenteellisen sosiaalityön ydinkysymyksiä 2010-luvun Suomessa käytännönläheisesti ja uusia näkökulmia nostaen. Pohdittavaksi asettuvat niin rakenteellisen sosiaalityön kehitys, paikka, sisältö ja asiantuntijuus kuin oikeudenmukaisuus muutostyön tavoitteena. Artikkelit tarjoavat ajankohtaisia kuvakulmia myös sosiaalityön ympäristösuhteeseen, ikääntymiseen, viestintään ja väkivallan kohtaamiseen liittyen.
   
  Kokonaisuudessaan vuosikirja nostaa esiin moniulotteisesti rakenteellisen sosiaalityön sisällön ja merkityksen. Se tarjoaa näkökulmia ja työvälineitä sosiaalialan ammattilaisille ja hallinnon toimijoille sekä kunnissa että järjestöissä kuin myös alan tutkijoille. Lisäksi teos soveltuu erinomaisesti oppikirjakäyttöön.

  ISBN 978-951-579-477-2
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 296 s.
  Julkaisuajankohta: 2/2014

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja 2014

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori: