OSAAMISEKSI KOKEMUS JOKAINEN Visa större

OSAAMISEKSI KOKEMUS JOKAINEN

VIIMEISET KAPPALEET MYYNNISSÄ

Ny produkt

 - Näkökulmia oppimiseen ja hyvinvointialalla tarvittavan kokemuksen muodostumiseen

Mer detaljer

52.32 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

Varning: Sista varan i lager!

   - Näkökulmia oppimiseen ja hyvinvointialalla tarvittavan kokemuksen muodostumiseen

  Jari Helminen (toim.)

  Työelämä muuttuu ja työnteon käytännöt uudistuvat. Valmius jatkuvaan opiskeluun ja oppimiseen ovat muodostuneet avaintekijöiksi työuran rakentamisessa, joten ammatillisen osaamisen ja asiantuntijuuden kehittäminen ovat läpi koko elämän kulkevia prosesseja. Oppimisvireen ylläpitämistä ja ammatillisen osaamisen uudistamista edistävät työyhteisön jäsenten yhteen hiileen puhaltaminen ja osallisuus työn kehittämisessä. Ymmärrys oppimisesta ja osaamisen muodostumisesta on monipuolistunut. Oppimista tapahtuu ja osaamista kertyy koulutuksen ja työn sekä elämän eri hetkissä syntyvien kokemusten ja näiden tarkastelun eli reflektion myötävaikutuksesta. Oppiminen ja osaamisen rakentaminen on mahdollista arjen eri tilanteissa, kun säilyttää herkkyytensä tarttua oppimisen ja osaamisen mahdollisuuksiin.

  Osaamiseksi kokemus jokainen on teos, joka tarjoaa näkökulmia opiskeluun ja oppimiseen sekä oppimismotivaation muodostumiseen. Lisäksi kirjassa hahmotetaan elämänhistorian ja työssä oppimisen hyödyntämistä ammatillisen osaamisen rakentamisessa sekä annetaan aineksia ammatillisen osaamisen ja ammatti-identiteetin jäsentämiseen. Tarkastelu kohdentuu myös eettiseen osaamiseen asiakastyössä, joka on varsinkin hyvinvointialoilla ammatillisen osaamisen ja asiakastyön toteutuksen kulmakivi. Teoksessa myös avataan, kuinka työntekijän osaaminen kehittyy työyhteisön jäsenenä toimien ja työn kehittämiseen osallistuen.

  Teos on kohdennettu hyvinvointialan, erityisesti sosiaali- ja terveysalan, opiskelijoille ja ammattialalla jo työskenteleville. Se soveltuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan tutkintoon johtavien ammattikorkeakouluopintojen oppikirjaksi, opintojen suunnitteluun ja ammatillisuuden sekä tutkivan ja kehittävän työotteen rakentamiseen. Teos tarjoaa myös aineksia jo työelämässä toimiville ammattilaisille oman osaamisen kehittämiseen.


  ISBN 9789949532520
  ISBN 978-9949-532-52-0
  Koko ja laajuus: A5, nidottu,  200 s.

  Julkaisuajankohta: 4/2015
  Kustantaja: United Press Global

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

OSAAMISEKSI KOKEMUS JOKAINEN

OSAAMISEKSI KOKEMUS JOKAINEN

 - Näkökulmia oppimiseen ja hyvinvointialalla tarvittavan kokemuksen muodostumiseen

26 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare