TANSKA Visa större

TANSKA

TRAVELLERS-sarja

Ny produkt

TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

Mer detaljer

28.34 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

  TRAVELLERS: TANSKA

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen
  käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

   

  ISBN 978-9949-532-33-9
  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2014

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

TANSKA

TANSKA

TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori: