Rea! SALIBANDYN KÄSIKIRJA Visa större

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

Ny produkt

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

Mer detaljer

29.43 EUR inkl.

-40%

49.05 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  SALIBANDYN KÄSIKIRJA


  Jyri Korsman - Jouko Mustonen

   

  Salibandy palloilulajina on vielä nuori, mutta voimakkaasti kasvanut, kehittynyt ja edelleen kehittyvä laji. Tässä Jyri Korsmanin ja Jouko Mustosen kirjoittamassa Salibandyn käsikirjassa esitetään kootusti mitä salibandy on tänään, mutta samalla luodaan lyhyt katsaus lajin historiaan.

   

  Käsikirjan luonteeseen kuuluen kirjassa käsitellään mm. lajitaitoja, harjoittelua, kilpailutoimintaa, maajoukkuetoimintaa, sääntöjä ja erotuomaritoimintaa, mutta myös seurajoukkuetoimintaa, juniorityötä, välineitä ja muita käytännön tason keskeisiä asioita.Tämä kirja palvelee niin alan ammattilaisia, harrastajia, lasten vanhempia kuin myös lajin kannattajiakin.

  Salibandya harrastaa suuri joukko suomalaisia, noin 50 000 lisenssipelaajaa sekä noin 400 000 työpaikka- ja harrastepelaajaa, ja vaikka lajista on tullut merkittävä kilpaurheilulaji, niin tässä kirjassa kirjan tekijät ovat säilyttäneet sen ”välittömyyden”, joka on ollut aina ominaista koko salibandy-yhteisölle. Tästä syystä tämä kirja palvelee niin alan ammattilaisia, harrastajia, lasten vanhempia kuin myös lajin kannattajiakin.

  Kirja sisältää runsaasti valokuvia sekä piirtokuvia.

  ISBN 978-951-579-382-9
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 288 s.
  Julkaisuajankohta: 12/2011


Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

11 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare