Ny ISRAEL - Medinat Yisrael Visa större

ISRAEL - Medinat Yisrael

Colourful World

Ny produkt

Kristel Karu-Kletter

Mer detaljer

28.34 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Kristel Karu-Kletter

  Israel on maa, missä antiikin kulttuuri ja perinteet sekoittuvat sopuisasti nykyaikaiseen elämäntyyliin. Se on maa, missä vaikuttaa kolme merkittävää uskontoa (juutalaisuus, kristinusko ja islam) ja jossa on niiden kaikkien pyhiä paikkoja. Se on maa, missä sähköposteja lähetetään samalla kielellä, jota vanhan käyttivät entisajan profeetat.

  Israelille on ominaista moninaiset vastakohtaisuudet ja värit: yhden päivän aikana voi nauttia luonnon vehreydestä, meren sinestä, aavikoista, suurten kaupunkien valoista, itämaisista toreista ja hi-techin houkutuksista. Siellä sijaitsevalla alangolla sijaitsee maapallon matalin paikka – Kuollutmeri, ja vuoristoissa luolat, missä esihistorian ajan ihmiset elivät.

  Tämän päivän Israelin väestö on niin alkuperänsä, ruokakulttuurin kuin äidinkielen puolestakin oma lukunsa. Israelilaisia maailmanluokan kuuluisuuksia on niin taiteen kuin tieteenkin aloilla, mm. kymmenen Nobel-pakittua.

  Kuinka vanha on Israelin valtio ja mikä on sen pääkaupunki?

  Missä on itkumuuri, ja miksi sitä kutsutaan itkumuuriksi?

  Tiedätkö miksi Kuollutta merta kutsutaan ”kuolleeksi mereksi”, ja millaista siellä on uida?

  Voi aavikolla olla lumisotasilla?

  Jos haluat tietää enemmän maasta, josta puhutaan niin Raamatussa kuin uutisissakin – tutustu tähän Colourful World –sarjan kirjaan.

  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. Sarjassa ensimmäiseksi julkaistava ”maa” on Suomi, ja kirja ilmestyy samanaikaisesti suomen, ruotsin, viron, venäjän ja englannin kielellä.

   

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 97899499532193
  ISBN 978-9949-532-19-3

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 12/2014
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish
   

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

ISRAEL - Medinat Yisrael

ISRAEL - Medinat Yisrael

Kristel Karu-Kletter

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare