Sähly – reikäpallon perässä      Visa större

Sähly – reikäpallon perässä     

My World -sarja

Ny produkt

Joel Merikallio

Mer detaljer

21.80 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Sähly on kaikille päiväkodeista ja kouluista tuttu laji, joka on erittäin suosittua myös Suomessa. Lajina sähly, tai sen virallisempi muoto salibandy, on vielä varsin nuori. Tänä päivänä sitä voi kuitenkin harrastaa lukuisissa seuroissa ja siinä on mahdollista kehittyä jopa ammattilaiseksi.

  Tässä kirjassa selvitetään salibandyn taustoja ja pelin ajatusta ja harjoittelemista. Kirjassa myös kerrotaan, mitä ominaisuuksia hyväksi pelaajaksi kehittyminen edellyttää. Salibandyn yksi hyvä puoli on, että sitä voi harrastaa melkein kaikkialla ja se sopii erinomaisesti myös perhepeliksi. Ja annetaanpa tässä kirjassa hieman sääntöopetustakin!

  --

  My World

  Uusi kirjasarja lapsille!

   

  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tieto monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Ensimmäisen vuoden aikana aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat lentomatkalla ja kuinka tehdään kirja.

  .. ja lisää kirjoja tulee sarjaan vuoden 2017 keväällä!

  ISBN: 9789515795359
  ISBN: 978-951-579-535-9
  Koko ja laajuus: 170x190 mm , (sid.), 32  s.
  Julkaisuajankohta 2/2017
  Kustantaja: Unipress

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Sähly – reikäpallon perässä     

Sähly – reikäpallon perässä     

Joel Merikallio

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare