KIINA Visa större

KIINA

Wonderful World

Ny produkt

Sonja Kauranen

Mer detaljer

28.34 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Sonja Kauranen

  Aasian merkitys maailman kartalla on voimistunut, ja hyvin monissa asioissa katseet kohdistuvat Kiinaan. Kiinan mielipidettä arvostetaan, ja Kiinaa halutaan kuulla.

  Kiina, "keskustan valtakunta", on monessa suhteessa mykistävä kokonaisuus: Se on vanhin voimissaan oleva korkeakulttuuri ja sen kulttuurilliset piirteet ovat "omasyntyisiä". Lisäksi kiinan kieli, valtion suuri koko ja valtava väestö sekä erikoinen hallintojärjestelmä tekevät siitä haasteellisen hahmotettavan.

  Voidaan sanoa, että Kiina on jokaista länsimaista kotia lähellä, sillä jokaisesta kodista löytyy Kiinassa valmistettuja tuotteita. Voimakkaan talouskasvun johdosta koko maailma on kiinnostunut Kiinan tapahtumista. Lisäksi kiinalainen keittiö, horoskoopit, sananlaskut, oppijärjestelmät ja vaikkapa monet taistelulajit kuuluvat suomalaistenkin arkeen.

  Tämän kirjan myötä voit aloittaa perehtymisen Kiinaan, sen menneisyyteen ja nykyisyyteen. Kiinan muuri, pöytätennis, Hongkong, shakki, silkki, Peking-ooppera, pandakarhu… nyt on aika ensimmäisen askeleen!

   

  ”Jos mietit seuraavaa askelta liian kauan, saatat viettää koko elämäsi yhdellä jalalla seisten.”(Kiinalainen sananlasku)

   

  ISBN 9789515795243
  ISBN 978-951-579-524-3
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 4/2017
  Kustantaja: Unipress

   

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

KIINA

KIINA

Sonja Kauranen

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare