NORJA (lasten-/nuortenkirja) Visa större

NORJA (lasten-/nuortenkirja)

Wonderful World

Ny produkt

Essi Mäkelä

Mer detaljer

28.34 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Essi Mäkelä

  Norja - Kongeriket Norge tunnetaan vauraana, pitkänä ja omintakeisena Pohjois-Euroopan valtiona, jossa "asuvat maailman onnellisimmat ihmiset". Norjalaisilla on vahva kansallistunne ja sitä ovat vahvistaneet kautta historian tapahtumat, joihin norjalaiset ovat joutuneet mukautumaan.
   
  Tässä kirjassa perehdytään Norjan historiaan, hallintoon, elämäntapaan, kulttuuriin, koulutukseen, talouteen, taiteeseen ja luontoon. Viikinkien myötä lukijalle avautuu myös näkymä pohjoismaiseen mytologiaan.
   
  Holmenkollen, Hammerfest, Edvard Grieg, lampaat, Andreas Thorkildsen, rømmepuuro, Oslo, viikingit, Edvard Munch, kuningasperhe, Huippuvuoret, öljynporauslautat... nyt voit tutustua Norjaan ja norjalaisiin enemmän!  
   
  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.
   
  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.
   
   
  ISBN 978-951-579-357-7
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Hinta/EUR: 26,00 (sis. ALV:n)
  Julkaisuajankohta: 1/2010

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

NORJA (lasten-/nuortenkirja)

NORJA (lasten-/nuortenkirja)

Essi Mäkelä

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare