Suomi Visa större

Suomi

pehmeäkantinen

Ny produkt

Pauliina Pekonen

Mer detaljer

21.80 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  My World: Suomi                                                

  Millainen on Itä-Suomi, Lappi, Kainuu, Varsinais-Suomi? Suomi on varsin laaja maa, eurooppalaiseksi maaksi, ja erikoiseksi sen tekevät lukuisat järvet ja saaret. Luonto on suomalaisille tärkeä asia, ja sitä arvostavat myös ulkomaalaiset.

  Tähän My World –kirjaan on koottu mielenkiintoisia asioita Suomesta, kaikkea sellaista mitä Suomessa voi nähdä ja kokea. Lapin porot ja joulupukin pajan tiedätkin, mutta tiedätkö mitä hienoa suomalaiset ovat kehittäneet? Esimerkiksi ksylitolin. Kirjassa on myös pieni murretesti.. se kannattaa tehdä!

  Näihin ja moniin muihin kysymyksiin tämä kirja antaa selkeitä vastauksia. Kun olet lukenut kirjan, niin tiedät enemmän monista asioista ja varmaan haluat oppia tuntemaan laajaa maatamme paremmin – se kannattaa!

   

  My World

  Uusi kirjasarja lapsille!

   

  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tieto monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Ensimmäisen vuoden aikana aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat lentomatkalla ja kuinka tehdään kirja.

  .. ja lisää kirjoja tulee sarjaan vuoden 2016 syksyllä!

  ISBN: 9789949532759
  ISBN: 978-9949-532-75-9
  ISSN: 2461-4203
  Koko ja laajuus: 170x190 mm , (nid.), 32  s.
  Julkaisuajankohta 6/2016
  Kustantaja: United Press Global

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Suomi

Suomi

Pauliina Pekonen

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare