INTIA (Traveller´s history) Visa större

INTIA (Traveller´s history)

3. painos

Ny produkt

SinhaRaja Tammita-Delgoda

Mer detaljer

45.78 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Intialla on syytä ylpeyteen: maan sivilisaatio lukeutuu maailman vanhimpiin, monimutkaisimpiin ja lumoavimpiin, ja se ulottuu yli 4 000 vuoden taakse. Egyptin ja Mesopotamian ohella intia on itse asiassa yksi sivilisaation kehdoista ja monet siellä kehittyneet filosofiat ja uskonnot ovat nykyisin yhtä houkuttelevampia ja kiehtovampia, ehkäpä juuri länsimaalaisista. Yhdessä suhteessa Intia on kuitenkin ainutlaatuinen. Muinaisen Egyptin ja Mesopotamian nykyiset perilliset ovat menettäneet täysin kosketuksen maissa tuhansia vuosia sitten kukoistaneisiin sivilisaatioihin, mutta Intiassa yhteys menneisyyteen on kuitenkin säilynyt ja on aina läsnä.

  Hätkähdyttävät, toisinaan järkyttävät vastakohtaisuudet, jotka Intia ulkomaalaiselle näyttää, ovat osa maan pysyvää viehätystä. Matkailijalle ja historian ystävälle Intia ja sen historia ovat sekä innoituksen lähde että haaste. Pelkästään Intian kulttuurin runsaus, sen laaja kirjo ja usein häikäisevät värit ovat kiehtoneet ulkomaalaisia sukupolvi toisensa perään.

  Traveller´s history: Intia on asiantunteva, kokonaisvaltainen, ja lajissaan ainutlaatuinen esitys Intian vaiheista esihistoriasta aina nykyaikaan saakka. Teoksen kirjoittaja SinhaRaja Tammita-Delgoda on onnistunut luomaan teokseen oivallisen kokonaisuuden Intian historian vaiheista, jossa asiat eivät esiinny irrallisina elementteinä vaan tukevat esityksen kokonaisuutta. Näin lukijalle avautuu näköalapaikka yhteen maailman monimuotoisimman kansakunnan vaiheisiin eri aikakausina, joka hakee vertaistaan maailman historiassa.

  ISBN 9789515794918
  ISBN 978-951-579-491-8
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 305 s.
  Julkaisuajankohta: 9
  /2015

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

INTIA (Traveller´s history)

INTIA (Traveller´s history)

SinhaRaja Tammita-Delgoda

18 andra produkter i samma kategori: