TURKKI (Traveller´s history) Visa större

TURKKI (Traveller´s history)

3. painos

Ny produkt

Richard Stoneman

Mer detaljer

45.78 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Richard Stoneman

  2. painos

  Turkki edustaa idän ja lännen valtioiden ja elämäntapojen kohtaamispaikkaa, ja sen asukkaat ovat aina katselleet kumpaankin suuntaan etsiessään kauppakumppaneita sekä hallitessaan ja puolustautuessaan. Historiallisessa mielessä Turkki on aina tarjonnut ja tarjoaa edelleen erinomaisen vaikuttavan matkakohteen, sillä tämä kulttuurien sulattamo on vivahteikas kooste itämaisuutta ja länsimaisuutta niin politiikan, kulttuurin kuin taloudenkin aloilla. Tässä lienee juuri se perussyy, miksi länsimaissa tunnetaan Turkkia kohtaan samalla sekä aitoa mielenkiintoa että varauksellista uteliaisuutta.

  Ainutlaatuisen menneisyytensä lisäksi, on Turkki myös nykyään poikkeuksellinen. Turkki on sekä Naton jäsen että Lähi-idän valtio, ja näiden lisäksi se on yhtäältä itäisen Välimeren valta ja toisaalta yksi vahvoista valtioista läntisen Aasian alueella.

  Traveller’s History: Turkki on asiantunteva, monipuolinen ja mielenkiintoinen esitys Turkin valtion vaiheista sen esihistoriasta aina nykyaikaan saakka. Lukijalle avautuu teoksen myötä näköalapaikka varsin erikoiseen valtioon, josta me länsimaiset ihmiset löydämme paljon tuttuja piirteitä, jotka kuitenkin muuttuvat idän vaikutteiden vuoksi hieman eksoottisiksi. Turkki on erittäin suosittu lomakohde ja se on myös mielenkiintoinen tutkimuskohde. Tämä Richard Stonemanin erinomainen ja tiivis esitys Turkin ja turkkilaisten vaiheista on mitä parhain apukeino ymmärtää, kokea ja yllättyä Turkista ja turkkilaisista.


  ISBN 9789515794871
  ISBN 978-951-579-487-1
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 240 s.
  Julkaisuajankohta: 6
  /2015

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

TURKKI (Traveller´s history)

TURKKI (Traveller´s history)

Richard Stoneman

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

18 andra produkter i samma kategori: