TÜRKIET - Türkiye Cumhuriyeti Visa större

TÜRKIET - Türkiye Cumhuriyeti

Barn/ungdom facklitterat

Ny produkt

Anni Marin

Mer detaljer

19.62 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Anni Marin

  Är Turkiet för dig en semesterresa till en härlig sandstrand vid havet? Eller en läcker kebab från ett gatukök? I så fall är det inte konstigt, för Turkiet hör till de populäraste semestermålen för oss nordbor, och traditionell turkisk kebab kan man köpa i hela Europa.

  Men visste du att i landets östra delar är marken snötäckt en tredjedel av året och det kan bli 40 grader kallt? Visste du att det till vardags är vanligare med vegetarisk mat än med kött, och att man oftast äter med händerna?

  Turkiet, Türkiye, ligger både i Europa och i Asien och kulturen är både österländsk och västerländsk. Turkarna är samtidigt både flitiga och avslappnade, de är oftast ytterst vänliga men kan vara smärtsamt uppriktiga. Otaliga kontraster som dessa har skapat det här unika landet som trots sin exotism är väldigt lätt finna sig tillrätta i. Öppna boken och ta reda på allt som Turkiet har att bjuda på!

  --
  I UNIpress barnboksserie om olika länder har hittills utkommit på svenska mer än 20 titlar. Varje bok innehåller fakta om landets historia, natur och kultur - näringsliv och nöjesindustri inte att förglömma - allt berättat för barn/ungdomar.

  ISBN 978-951-579-466-6
  Mått och sidantal: B5, inbunden, 32 s.

  Utgivningsdatum: 7/2013

  Kundtjänst/Beställningar/ UNIpress Sverige
  sverige@unipress.fi

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

TÜRKIET - Türkiye Cumhuriyeti

TÜRKIET - Türkiye Cumhuriyeti

Anni Marin

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare