Rea! BELGIEN – Koninkrijk België Visa större

BELGIEN – Koninkrijk België

Barn/ungdom facklitterat

Ny produkt

Minna Valtari

Mer detaljer

19.62 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  Minna Valtari

  Belgien – Koninkrijk België – Royaume de Belgique tar läsaren på en fascinerande resa till det lilla europeiska kungadömet.

  Belgien är ett till ytan ganska litet land vid Nordsjöns kust. De korta avstånden och de vänliga, språkkunninga invånarna gör Belgien till ett lättillgängligt och intressant turistmål där man på kort tid hinner besöka flera städer, språkområden och kulturer.

  Du kanske känner till att Belgiens huvudstad heter Bryssel och att många av EU:s institutioner ligger där. Men visste du att seriefiguren Tintins skapare Georges Rémi (Hergé) var belgier? Och visste du att världens bästa choklad sägs komma från Belgien? Eller visste du att saxofonen är en belgisk uppfinning? I den här boken hittar du många spännande och roliga fakta om Belgien!

  --
  I UNIpress barnboksserie om olika länder har hittills utkommit på svenska mer än 20 titlar. Varje bok innehåller fakta om landets historia, natur och kultur - näringsliv och nöjesindustri inte att förglömma - allt berättat för barn/ungdomar.

  ISBN 978-951-579-467-3
  Mått och sidantal: B5, inbunden, 32 s.

  Utgivningsdatum: 7/2013

  Kundtjänst/Beställningar/ UNIpress Sverige
  sverige@unipress.fi

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

BELGIEN – Koninkrijk België

BELGIEN – Koninkrijk België

Minna Valtari

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare