TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA View larger

TYÖHYVINVOINTI ETÄTYÖSSÄ

New product

Kai Kuvanto (kokoaja)

More details

69.76 EUR tax incl.

  Vaikka etätyö sinänsä käsitteenä ja toimintana on tunnettu jo pitkän aikaa, ei voida kieltää sitä, että vasta koronavirus nosti tämän työskentelytavan yleisyyden ja siihen liittyvät asiat pinnalle. Tällä hetkellä puhutaan ”uudesta normaalista”, ja mitä ilmeisimmin monilla aloilla etätyö sitä tulee olemaankin – joko yksinomaisena tai osittaisena työn suorittamisen muotona.

  Koska tämä muutos on tapahtunut odottamatta ja nopeasti, ovat toimintamallit olleet lähinnä sattumanvaraisia. Kuitenkin monia asioita pitää normaalioloissa ja etätyön jatkuessa ratkaista ja huomioida. Velvoitteita on niin työnantajilla kuin työntekijöilläkin.

  Tämän kirjan tavoite on antaa yleisesitys, jossa nostetaan esille työhyvinvoinnin näkökulmasta etätyössä esimerkiksi työaikaa, työterveyshuoltoa, työssä jaksamista, sairauslomia, työvälineitä, vakuutuksia, työrauhaa, työtilaa, työnjohtoa, vastuukysymyksiä, työroolia jne. koskevia kysymyksiä. Kirjan tavoite on palvella niin työnantajia, työnsuunnittelijoita, esimiehiä, etäesimiehiä kuin etätyönsuorittajia. Kirjan tavoite on antaa vastauksia myös edunvalvontaorganisaatioille ja eri alojen organisaatioiden asiantuntijoille, jotka joutuvat vastaamaan etätyötä koskeviin kysymyksiin.

  Tärkeä näkökulma on se, että kaikille etätyö ei sovi. On siten huomioitava se näkökulma, että etätyö on mahdollisesti muutos totuttuun ja omaksuttuun työntekotapaan, ja muutosvastaisuus ja yksinkertaisesti pelko ovat luonnollisia reaktioita, jotka pitää pystyä käsittelemään työhyvinvoinnin näkökulmasta hallitusti.

   

  EAN: 9789949663989
  ISBN: 978-9949-663-98-9
  Koko ja laajuus: A5 (sid.), 145 s.
  Julkaisuajankohta: 4/2022
  Kirjastoluokka: 37.1

   

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

TYÖHYVINVOINTI ETÄTYÖSSÄ

TYÖHYVINVOINTI ETÄTYÖSSÄ

Kai Kuvanto (kokoaja)

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori: