TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA View larger

TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA

3. painos

New product

Juhani Tarkkonen

More details

69.76 EUR tax incl.

  - työsuojelun yhteistoimintaelin ja työorganisaation kehittäminen


  Työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen yhteistoimintaelin, lakisääteiseltä nimeltään työsuojelutoimikunta, toteuttaa työnantajan ja henkilöstön välistä edustuksellista yhteistoimintaa. Työsuojelun yhteistoimintaelimen tärkein tehtävä on tuottaa työnantajan ja henkilöstön välisiä sosiaalisia sopimuksia työolosuhteiden ja työolosuhteisiin kohdistuvan toiminnan kehittämiseen. Työsuojelun yhteistoimintaelin on tässä suhteessa työnantajan päätöksentekoa ja toimenpiteitä valmisteleva ja tukeva ryhmä. Päätettyjen asioiden toimeenpano ja ylläpito ovat aina palkatun johtamisjärjestelmän tehtäviä, koska vain työnantajalla on asemavaltaa ja juridinen vastuu työolosuhteista.

  Tässä kirjassa tarkastellaan työsuojelun tai työhyvinvoinnin yhteistoimintaelimen työskentelyn ongelmia, kipupisteitä ja kehittämistarpeita. Tavoitteena on mielekäs, olennaiseen keskittyvä ja tuloksellinen yhteistoiminta. Kirjassa on käsitelty myös ns. ihanteellisen työorganisaation mallin toteuttamista yhteistoiminnan keinoin. Ihanteellinen työorganisaatio on järkiperäisesti toimiva kokonaisuus, joka kykenee huolehtimaan henkilöstön työturvallisuudesta, työkyvystä ja työssä jaksamisesta sekä henkisestä hyvinvoinnista ja aikaansaannoskyvystä parhaalla mahdollisella tavalla.

   --

  Kirjan kirjoittajalla Juhani Tarkkosella (FT, YTT, insinööri) on alasta kokemusta vuodesta 1975 lähtien viranomaisedustajana, työnantajapuolen asiantuntijana ja yrittäjäkonsulttina. 

   

  EAN: 9789949636181 
  ISBN: 978-9949-636-18-1 

  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 152 s.
  Julkaisuajankohta: 10/2021
  Kirjastoluokka: 37.1

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA

TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA

Juhani Tarkkonen

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere