Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa View larger

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa

New product

Juhani Tarkkonen

More details

69.76 EUR tax incl.

  Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa -kirjassa tarkastellaan ja pohditaan työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin luontia, ylläpitoa ja jatkokehittämistä työorganisaatiosta riippuvana ilmiökenttänä. Keskisiä käsitteitä ovat esimerkiksi kokonaishallinta, järjestelmäperustaisuus, työnantajan tahto, johtamisjärjestelmä, yhteistoiminta, multikausaalisuus ja deduktiivinen toimenpidepäättely.

  Turvallisuus ja työhyvinvointi tavoitteina ja arvolähtökohtina sekä työsuojelu toiminallisena käsitteenä ovat monitieteellisen tiedon sovellutuskohteita. Filosofisen tarkastelun tehtävänä on ylittää erityistieteiden asettamat rajoitukset ja tarkastella asioita kokonaisuuksina mutta kuitenkin konkreettisen toiminnan mahdollisuuksien pohjalta.

  Kirjan keskeisväite onkin se, että työorganisaation ja täsmällisemmin organisaatiosysteemin kulloinenkin tila on aina turvallisuuden ja työhyvinvoinnin laadun tärkein selitys. Kirjan sanoma lukijoille onkin, että työorganisaatio on mahdollista organisoida normaalin tuotannollisen tai palvelutuotannollisen toiminnan rinnalla tuottamaan, ylläpitämään ja jatkokehittämään turvallisuutta ja työhyvinvointia tuloksellisesti. Samalla organisaatiokyvykkyys ja -tuloksellisuus parantuvat.

   

  EAN 9789949636693
  ISBN 978-9949-636-69-3

  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 200  s.
  Julkaisuajankohta: 5/2022
  Kirjastoluokka: 37.1

   

   

   

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa

Juhani Tarkkonen

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

21 andre produkter i samme kategori: