SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA View larger

SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA

Menetelmät, kohderyhmät...

New product

kirjoittajat: Kati Kallinen - Henna Pirskanen - Susanna Rautio

More details

54.50 EUR tax incl.

  Menetelmät, kohderyhmät, haasteet ja mahdollisuudet

  .

  Kirja käsittelee sensitiivisten aiheiden sekä sensitiivisten kohderyhmien tutkimista laadullisilla menetelmillä. Se tarjoaa monipuolista tietoa tematiikasta laaja-alaisesti eri tieteen- ja ammattialoille soveltuen. Teoksessa yhtenä kiinnostuksen kohteena on sensitiivinen perheaihe. Keskeisinä esimerkkeinä toimivat kirjan kirjoittajien yhteiskuntatieteelliset väitöstutkimukset koskien huostaanotettuja lapsia, alkoholiongelmaisten isien aikuistuneita poikia ja neuvolan perhetyön asiakasvanhempia.

  Sensitiivinen tutkimuksessa –kirja nostaa esiin uusia ja tuoreita näkökulmia teemasta, josta ei toistaiseksi ole saatavilla kotimaista oppikirjaa. Tutkimus aroista, kipeistä, vaikeista ja henkilökohtaisista aiheista sekä kohderyhmistä vaatii tutkijalta tietoa ja valmistautumista koko tutkimusprosessiin aineistonkeruusta tutkimusraportin kirjoittamiseen. 

  Kirja sopii sensitiivistä aihetta tai kohderyhmää tutkiville kuten opinnäytetyön tekijöille, aloitteleville sekä kokeneille tutkijoille ja muutoin tematiikasta kiinnostuneille. Teoksen tarkoituksena on antaa välineitä tutkijoiden lisäksi kaikille ammattilaisille, jotka työskentelevät sensitiivisten aiheiden ja kohderyhmien parissa esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla, kuten neuvolatyössä, lastensuojelussa ja päihdepalveluissa. 

  .

  EAN: 9789949636785 
  ISBN: 978-9949-636-78-5 
  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 240 s.
  Kustantaja: United Press
  Julkaisuajankohta: 3/2022

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA

SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA

kirjoittajat: Kati Kallinen - Henna Pirskanen - Susanna Rautio

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori: