LUOVUUTTA TYÖHÖN View larger

LUOVUUTTA TYÖHÖN

taidelähtöiset menetelmät...

New product

Piia Laine (toim.)

More details

69.76 EUR tax incl.

  - taidelähtöiset menetelmät työhyvinvoinnin ja työnohjauksen välineinä

  Työhyvinvointiin ja työnohjaukseen liittyvät asiat ovat vahvasti pinnalla tämän päivän työelämässä. Tekninen kehitys, tehokkuusvaatimukset, muutos- ja uudistumispaineet, kansainvälistyminen, vaatimu tason yleinen kohoaminen sekä sosiaalisten rakenteiden muutokset luovat työyhteisöille uusia haasteita, jotka asettavat työntekijät monenlaisten vaatimusten ja odotusten ristiaallokkoon.

  Luovuutta työhön -teoksessa työelämää ja työhyvinvointia lähestytään ennakkoluulottomasti muun muassa inhimillisten tarpeiden ja toiminnallisuuden kautta. Kirjassa tuodaan esille luovien ja taidelähtöisten menetelmien tapoja ja keinoja ratkaista jokaiselle tuttuja ongelmia – ongelmia, joihin kenties ei ole osattu tai uskallettu hakea vastauksia totutt jen toimintamallien ulkopuolelta.

  sopii kaikille niille, jotka ovat etsimässä uusia välineitä itsensä ja/tai työyhteisönsä kehittämiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Esimies- ja henkilöstötyötä tekeville kirja antaa perustietoa taidelähtöisten menetelmien mahdollisuuksista vastata työelämän arjen ajankohtaisiin kysymyksiin.

  EAN 9789949636228 
  ISBN 978-9949-636-22-8

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 158 s.
  Julkaisuajankohta: 10/2021
  Kirjastoluokka: 37.1

   

   

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

LUOVUUTTA TYÖHÖN

LUOVUUTTA TYÖHÖN

Piia Laine (toim.)

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori: