Sale! Seksuaalisuuden tabut suljetuissa yhteisöissä View larger

SEKSUAALISUUDEN TABUT SULJETUISSA YHTEISÖISSÄ

2. painos

New product

Kiuru, Hanna - Strömberg-Jakka, Minna (toim.)

More details

17.44 EUR tax incl.

-75%

69.76 EUR tax incl.

  Seksuaalisuus liittyy vahvasti hyvinvointiin ja kulttuuriin. Seksuaalisuuden merkitys hyvinvoinnille voi jäädä huomiotta toisen ihmisen kohtaamiseen liittyvän vaikeuden vuoksi. Seksuaalisuus on monelle myös tabu.


  Tämän teoksen kirjoittajat ovat sekä tutkijoita että omien alojensa ammattilaisia. He avaavat tuoreesti, asiantuntevasti ja koskettavasti seksuaalisuuden tabuja sekä haastavat pohtimaan myös eettisiä kysymyksiä. Artikkeleissa valotetaan seksuaalisuuden kohtaamista erilaisissa laitosympäristöissä kuten mielisairaalassa, nuorisokodissa, vankilassa ja huumekuntoutusyksikössä. Käsitellyiksi tulevat myös kehitysvammaisuuteen, kulttuuriin ja uskontoon sekä perheen sisäiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvät teemat. Erikseen tarkastellaan työnohjauksessa ilmenevää seksuaalisuutta.

  Teos tarjoaa tietoa ja virikkeitä niin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kasvatusalan toimijoille, tutkijoille kuin opiskelijoillekin, ja sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisissa oppilaitoksissa seksuaalikasvatukseen liittyen. Teosta voi suositella myös aihepiiristä kiinnostuneelle yleisölle.


  ISBN: 9789949663972
  ISBN: 978-9949-663-97-2

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 303 s.
  Julkaisuajankohta 7/2021
  Kirjastoluokka: 59

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SEKSUAALISUUDEN TABUT SULJETUISSA YHTEISÖISSÄ

SEKSUAALISUUDEN TABUT SULJETUISSA YHTEISÖISSÄ

Kiuru, Hanna - Strömberg-Jakka, Minna (toim.)

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere