OPPIMISVAIKEUDET View larger

OPPIMISVAIKEUDET

2. painos

New product

Jack M. Fletcher - G. Reid Lyon - Lynn S. Fuchs - Marcia Barne

More details

65.40 EUR tax incl.

Warning: Last items in stock!

  - tunnistamisesta interventioon

  Oppimisvaikeuksiin liittyvät kysymykset ovat tänä päivänä näkyvästi esillä ja niihin liittyviin kysymyksiin osataan ja halutaan avoimesti löytää vastauksia. Yksilötasolla oppimisvaikeuksista kärsivän asema oppimistapahtumassa tai koulunkäynnissä – sekä samalla sopivan elämänuran löytämisessä – voi parantua huomattavasti, kun ongelmatilanteita osataan hallita. Yhteisön tasolla yhteiskunnassa taas voidaan nähdä suurta hyötyä siitä, että yksilö löytää itselleen sopivan paikan koulutuksen, ammatin ja myöhemmän työuran osalta.

  Tässä Oppimisvaikeudet -teoksessa yhdistellään tieteellisen tutkimuksen, käytännön ja menetelmien eri osa-alueita alkaen oppimisvaikeuksien tunnistamisesta, arvioinnista ja määrittämisestä. Teoksessa aihealuetta käsitellään monipuolisesti ja taustalla on vankka tieteellinen tutkimustieto viimeisen 30 vuoden ajalta. Tämä tieteellinen viitekehys käsittää aikamme arvostetuimpien tutkijoiden tutkimustuloksia ja havaintoja aihealueesta.

  Vaikka teos nimensä mukaisesti keskittyy oppimisvaikeuksien problematiikkaan, palvelee se opetusmenetelmien arvottamisen ja kehittämisen osalta myös kaikkea muutakin oppimistulosten parantamiseen tähtäävää toimintaa. Edelleen laajana, asiantuntevana ja kattavana tietoteoksena se antaa vastauksia kaikkien niiden kysymyksiin, joiden elämää tai työtä oppimisvaikeudet sivuavat.  ISBN 9789949663927
  ISBN 978-9949-663-92-7

  Koko ja laajuus: 160x230 mm, nidottu, 404 s.
  Julkaisuajankohta: 2019

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

OPPIMISVAIKEUDET

OPPIMISVAIKEUDET

Jack M. Fletcher - G. Reid Lyon - Lynn S. Fuchs - Marcia Barne

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere