SVEITSI, 2. painos View larger

SVEITSI, 2. painos

TRAVELLERS-sarja

New product

Teresa Fisher

More details

28.34 EUR tax incl.

  TRAVELLERS - Tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi

  Sveitsi on keskellä Eurooppaa itsenäinen ja omaperäinen valtio. Ja sveitsiläiset myös haluavat säilyttää maan perusvireen sellaisena kuin se on.


  Kirjan ensimmäinen painos (2010) myytiin nopeasti loppuun, ja ilmeisesti siitä syystä, että Sveitsistä ei ollut saatavilla mitään vastaavankaltaista teosta suomeksi. Kuitenkin Sveitsiin tehdään niin paljon matkoja, ja nyt kirjan tiedot on päivitetty.


  Kirja palvelee niin kaupunkimatkailijoita kuin myös vuoristossa ja muualla matkustavia.

  --

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.


  EAN: 9789949636778 
  ISBN: 978-9949-636-77-8 

  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 176 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022
  Kustantaja: United Press

  - karttoja
  - maantiede
  - historia
  - tärkeimmät kaupungit/kohteet
  - urheilu ja vapaa-aika
  - majoittuminen
  - retkisuositukset
  - ruokailu, ravintolat ym.
  - tapakulttuuri
  - viihde
  - ostokset
  - liikenne
  - lapset
  - festivaalit
  - hallinto
  - uskonto
  - luonto
  - käytännön ohjeet
  - politiikka

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SVEITSI, 2. painos

SVEITSI, 2. painos

Teresa Fisher

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere