TURKKI, 2. painos View larger

TURKKI, 2. painos

TRAVELLERS-sarja

New product

Diana Darke

More details

28.34 EUR tax incl.

  TRAVELLERS - Tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

  Suomalaisten kestosuosikki kesäisin on Turkki, ja vaikka tällä hetkellä maailmanpolitiikassa tuolla ilmansuunnalla on eräänlaista jännittyneisyyttä, on Turkki silti turistille miellyttävä ja turvallinen maa.

  Tämä opas on toinen painos, ja siihen on päivitetty ajantasaiset tiedot.

  Erityisesti opas on tervetullut niille, jotka haluavat nähdä Turkkia hieman enemmän, kuten vaikkapa vierailla Istanbulissa. Yli 12 miljoonan asukkaan Istanbul tuntuu väkilukuaan pienemmältä, ja siellä voi aistia palan ”aitoa turkkilaisuutta”.

  Turkissa matkustettaessa on hyvä tuntea paikallisia tapoja ja arvoja, kun liikkuu turistikohteiden ulkopuolella. Tämä kirja tuo esille myös niitä seikkoja.

  --

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.


  EAN: 9789949636754 
  ISBN: 978-9949-636-75-4 
  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 190 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2022
  Kustantaja: United Press 

  - karttoja
  - maantiede
  - historia
  - tärkeimmät kaupungit/kohteet
  - urheilu ja vapaa-aika
  - majoittuminen
  - retkisuositukset
  - ruokailu, ravintolat ym.
  - tapakulttuuri
  - viihde
  - ostokset
  - liikenne
  - lapset
  - festivaalit
  - hallinto
  - uskonto
  - luonto
  - käytännön ohjeet
  - politiikka

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

TURKKI, 2. painos

TURKKI, 2. painos

Diana Darke

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere