JÄÄKIEKON YTIMESSÄ View larger

JÄÄKIEKON YTIMESSÄ

ja JÄÄKIEKON NUORTEN..

New product

– lajitietoa harrastajille ja ammattilaisille

Ville Koho & Simo Luukkainen

More details

97.01 EUR tax incl.

  Kaksi kirjaa yhdessä - Jääkiekon ytimessä ja Nuorten jääkiekon maailmanmestarit 2016

  Jääkiekko on Suomen suosituin palloilulaji. Sitä harrastaa noin 75 000 lisenssipelaajaa ja sen parissa työskentelee vapaaehtoisena tai ammatikseen tuhansia ja taas tuhansia suomalaisia. Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut tapahtumana puolestaan keräävät vuosittain ottelusta toiseen miljoonayleisön televisioiden ääreen jännittämään maajoukkueemme menestystä. Laji kiinnostaa ihmisiä ja lähes jokaisella on mielipiteensä ainakin suosikkijoukkueensa pelisuorituksista ja pelaajista. Mistä jääkiekossa sitten pelinä on loppujen lopuksi kysymys? Millaisia taidollisia, fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia huippupelaajalta vaaditaan? Entäpä millainen on hyvä valmentaja? Millaisia asioita valmentajan tulisi ottaa huomioon rakentaessaan joukkuetta ja pelitapaa tai kehittäessään pelaajia?

  JÄÄKIEKON YTIMESSÄ on laaja ja monipuolinen esitys 2000-luvun jääkiekosta. Se tarjoaa perusteltuja vastauksia useisiin jääkiekkoon liittyviin kysymyksiin ja samalla päivittää suomalaisten jääkiekkotietämyksen nykyaikaan. Juuri ajankohtaisuus ja uudenlainen asioiden tarkastelu tekevät teoksesta merkittävän. Kirja on suunnattu niin pelaajille, valmentajille kuin muillekin jääkiekon parissa toimiville.

  Ja mikä tärkeintä, tässä teoksessa todellakin puhutaan jääkiekosta sen oikealla nimellä. Kirjaa ovat olleet kirjoittamassa jääkiekon koulutetut ammattilaiset, jotka nyt jakavat tietoaan erityisosaamisalueistaan. Ensimmäistä kertaa pelaaja, valmentaja, joukkue ja peli ovat keskiössä. Tämä teos on JÄÄKIEKON YTIMESSÄ!


  ISBN 978-9949-636-25-9
  ISBN 9789949636259
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 176 s.
  Julkaisuajankohta: 12/2021Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

JÄÄKIEKON YTIMESSÄ

JÄÄKIEKON YTIMESSÄ

– lajitietoa harrastajille ja ammattilaisille

Ville Koho & Simo Luukkainen

11 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere