SALIBANDYN KÄSIKIRJA View larger

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

New product

Jyri Korsman - Jouko Mustonen

More details

49.05 EUR tax incl.

  Salibandy palloilulajina on vielä nuori, mutta voimakkaasti kasvanut, kehittynyt ja edelleen kehittyvä laji. Tässä Jyri Korsmanin ja Jouko Mustosen kirjoittamassa Salibandyn käsikirjassa esitetään kootusti mitä salibandy on tänään, mutta samalla luodaan lyhyt katsaus lajin historiaan.

  Käsikirjan luonteeseen kuuluen kirjassa käsitellään mm. lajitaitoja, harjoittelua, kilpailutoimintaa, maajoukkuetoimintaa, sääntöjä ja erotuomaritoimintaa, mutta myös seurajoukkuetoimintaa, juniorityötä, välineitä ja muita käytännön tason keskeisiä asioita.Tämä kirja palvelee niin alan ammattilaisia, harrastajia, lasten vanhempia kuin myös lajin kannattajiakin.

  Salibandya harrastaa suuri joukko suomalaisia, noin 50 000 lisenssipelaajaa sekä noin 400 000 työpaikka- ja harrastepelaajaa, ja vaikka lajista on tullut merkittävä kilpaurheilulaji, niin tässä kirjassa kirjan tekijät ovat säilyttäneet sen ”välittömyyden”, joka on ollut aina ominaista koko salibandy-yhteisölle. Tästä syystä tämä kirja palvelee niin alan ammattilaisia, harrastajia, lasten vanhempia kuin myös lajin kannattajiakin.

  Kirja sisältää runsaasti valokuvia sekä piirtokuvia.


  EAN: 978-951-579-382-9
  ISBN:  978-951-579-382-9
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 288 s.
  Julkaisuajankohta: 2011

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

SALIBANDYN KÄSIKIRJA

Jyri Korsman - Jouko Mustonen

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

11 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere