New BRASILIA - República Federativa do Brasil View larger

BRASILIA - República Federativa do Brasil

Colourful World

New product

 Mele Pesti

More details

28.34 EUR tax incl.

  Brasilia on värikäs, jännittävä ja monipuolinen maa Etelä-Amerikassa, ja siellä puhutaan portugalin kieltä. Brasilia on niin suuri, että yhtäältä maan poikki kulkee trooppinen päiväntasaaja, mutta etelässä talvet ovat niin kylmiä, että siellä sataa lunta. Idästä länteen liikuttaessa ylitetään kolme aikavyöhykettä ja pohjoisesta etelään menee bussilla matkustettaessa kaksikin vuorokautta.

  Brasilia tunnetaan muun muassa Amazonista. Amazon on maailman suurin joki, ja samannimisessä sademetsässä elävät jaguaarit, puumat sekä lukuisia muita eläimiä. Siellä asuu yhä tänään intiaaneja, jotka eivät ole nähneet koskaan valkoista ihmistä. Monille ovat tuttuja suuremmoiset brasilialaiset muusikot, tanssijat ja jalkapalloilijat.

  Tiesitkö, että Brasilian nimi tulee brasilpuusta, mistä saadaan kaunista ja arvokasta punaista väriä. Tiedätkö miksi erittäin suosittu karnevaalien samba-tanssi oli pitkän aikaa ehdottomasti kiellettyä? Tiesitkö kuinka montaa erilaista mehua voi yhden tavallisen rantakahvilan juomalistalta löytää? Entä tiesitkö miksi Brasilian pääkaupunki ei ole kuuluisa Rio de Janeiro tai suurempi Sao Paulo, vaan keskelle erämaata perustettu Brasilia? Tutustu Brasiliaan Colourful World: Brasilia -kirjan myötä, huomaat, että miksi Brasilia ja brasilialaiset kiinnostavat yhä enemmän ulkomaalaisia.

  --

   

  EAN: 9789949636440 
  ISBN: 978-9949-636-44-0 
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 40 s.
  Julkaisuajankohta: 4/2022
  Kustantaja: Publisher: United Press 
  Kieli/language: Suomi/Finnish

   

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

BRASILIA - República Federativa do Brasil

BRASILIA - República Federativa do Brasil

 Mele Pesti

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere