YHDYSVALLAT (lasten-/nuortenkirja) View larger

YHDYSVALLAT - The United States of America

Wonderful World

New product

Kirsi Kankaansivu

More details

28.34 EUR tax incl.

  Yhdysvallat – The United States of America johdattaa lukijansa maahan, joka on pinta-alaltaan ja väestöltään maailman kolmanneksi suurin. Se on myös maailman johtava talousvaltio, useimpien alojen tieteellinen keulakuva ja sen tuotannollinen toiminta ohjaa kaikkia teollisuuden aloja. Monikulttuurisena yhteiskuntana siellä näkyvät voimakkaasti eri maanosien ja kansallisuuksien vaikutteet ja vahvuudet.

  Amerikkalaisen elämäntyylin vaikutus näkyy kaikkialla maailmassa: syömme pikaruokaketjujen ruokaa, juomme virvoitusjuomia, katsomme elokuvia ja televisiosarjoja, kuuntelemme musiikkia, seuraamme urheilutapahtumia, työskentelemme tietokoneilla ja käytämme viihde-elektroniikkaa, jotka kaikki ovat usein yhdysvaltalaista alkuperää. 

  Hollywood, FBI, Walt Disney, NHL-liiga, jazz, New York, Chrysler, McDonald’s, Ernest Hemingway, Microsoft, Halloween, Madonna, baseball, Empire State Building, Huippuvuoret, Tom Cruise, Nasdaq, Michael Jackson, Vapaudenpatsas, Golden Gate, Valkoinen talo, CIA, intiaanit, Joe Biden... On sanottu, että Yhdysvallat on kaikkea, ja joka on kaikkialla – mitä mieltä Sinä olet?  EAN: 9789949636396 
  ISBN: 978-9949-636-39-6 
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2022
  Kustantaja: United Press

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

YHDYSVALLAT - The United States of America

YHDYSVALLAT - The United States of America

Kirsi Kankaansivu

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere