INTIA (lasten-/nuortenkirja) View larger

INTIA - Bhaarat

Wonderful World

New product

Ilkka Castrén

More details

28.34 EUR tax incl.

  Intia – Bhaarat on aina kiehtonut eurooppalaisten mielikuvitusta. Se ansaitsee perustellusti luonnehdinnan kaikkien maailman valtioiden joukossa, että se on enemmän kuin pelkkä maa: Intia on väestöltään yksi maailman kirjavimmista maista lukuisine erilaisine ihmisryhmineen. Noin joka kuudes ihminen maailmassa on intialainen! Nämä yli miljardi ihmistä puhuvat yli tuhatta eri kieltä tai murretta ja asuvat mitä erilaisimmissa oloissa vuoristoista autiomaihin ja trooppisiin metsiin. Intialaisella kulttuurilla on usean tuhannen vuoden historia ja se on muodostunut täysin ainutlaatuiseksi ilmiöksi koko maailmassa. Jos jokin on varmaa tämän omaperäisen maan suhteen, niin se on, että Intia on paikka, jossa voit aina odottaa odottamatonta.

  Tässä asiantuntevassa kirjassa perehdytään Intian maantieteellisiin oloihin ja luonnonolosuhteisiin, väestöön ja eri kieliin, asutukseen ja intialaiseen arkeen, sekä historiaan ja kulttuuriin. Sivuilla tutustutaan myös maan hallintoon ja koulutukseen, uskontoihin ja filosofiaan, sekä urheiluun ja ruokiin – eli luodaan avartava katsaus elämään Intiassa.

  Himalaja ja Gangesjoki, intiannorsut ja bengalintiikerit, shakki ja sitaar, Bollywood-elokuvat ja Mumbai, käärmeenlumoojat ja norsunajajat, ”pyhä lehmä” ja Mahatma Gandhi, hindulaisuus ja jooga, curry... Olet varmaan kuullut monista näistä asioista, mutta kuinka tarkasti tiedätkään niistä? Tämän kirjan kautta pääset tutustumaan kotoa käsin kaikkiin näihin asioihin ja moniin muihinkin jännittäviin intialaisiin erikoisuuksiin. Nyt voit aloittaa oman matkasi Intiaan perinteisellä ”kumarrus sinulle” -tervehdyksellä – Namastee! tuo iloa arkielämään. 

  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5–14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.

  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.

   

  EAN: 9789949636457                                                                         
  ISBN: 978-9949-636-45-7 
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2022
  Kustantaja: United Press

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

INTIA - Bhaarat

INTIA - Bhaarat

Ilkka Castrén

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere