SUOMI - Suomen tasavalta View larger

e-kirja: SUOMI - Suomen tasavalta

Colourful World

New product

Essi Mäkelä

More details

0.00 EUR tax incl.

This product is no longer in stock

  Suomi on tunnettu kauniista luonnostaan, tuntureista, poroista, revontulista, tuhansista järvistä ja metsistä antimineen. Mutta kuinka Suomesta on muotoutunut sellainen maa, jollaisena me sen tänä päivänä näemme ja koemme.

  Suomen historia on ollut taistelua olemassaolosta, ja näin ollen perusta vahvalle kansalliselle itsetunnolle ja kulttuurille on aina ollut olemassa. Vaikeiden ajanjaksojen myötä Suomi on kehittynyt valtiona vahvaksi, joka on menestynyt kansainvälisesti hyvin monilla aloilla - tieteessä, taiteessa, urheilussa, demokraattisena valtiona ja teollisuudessa.

  Tässä Colourful World: Suomi -kirjassa Suomea ja suomalaisia esitellään monipuolisesti. Kirjassa perehdytään historiaan, hallintoon, talouteen, kulttuuriin, ruokakulttuuriin, koulujärjestelmään, tapakulttuuriin, alueisiin ja paikkoihin, eli kirjassa luodaan lyhyesti läpileikkaus Suomesta ja suomalaisista. Miellyttävää tutustumismatkaa Suomeen ja suomalaisuuteen!

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on lasten-/nuorten maakirjasarja. Sarja sisältää monipuolisesti tietoa eri maista, urheilusta, kulttuurista, ruokaperinteestä, historiasta, politiikasta, koulujärjestelmästä jne. Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949663095 (pdf)
  ISBN 978-9949-663-09-5 (pdf)

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, 40 s.

  Julkaisuajankohta: 2018
  Julkaisija: United Press

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

e-kirja: SUOMI - Suomen tasavalta

e-kirja: SUOMI - Suomen tasavalta

Essi Mäkelä

30 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere