New URHEILIJAN KEITTOKIRJA View larger

e-kirja: URHEILIJAN KEITTOKIRJA

e-kirja

New product

Harri Heiskanen - Jyri Korsman

More details

0.00 EUR tax incl.

  Urheilijan ravitsemus. Mitä se oikeastaan on? Broileria, pastaa, palautusjuomaa ja patukoita? Kalorien laskentaa, tiukkaa syömisen kontrollointia ja jatkuvaa stressiä syömisestä? Ehkä kuitenkin jotain aivan muuta?

  Urheilussa menestyminen on usean eri tekijän summa. Etenkin huippu-urheilussa erot ovat erittäin pieniä, jolloin yksittäiset tekijät voivat nousta ratkaisevaan roolin. Ravitsemus on keskeinen tekijä urheilijan harjoittelussa, kilpailuissa ja kehittymisessä. Laadukas ja monipuolinen ravitsemus mahdollistaa tavoitteellisen harjoittelun ja auttaa urheilijaa jaksamaan niin kilpakentillä kuin niiden ulkopuolellakin.

  Kirja sisältää perustietoa ruoka-aineista, energiasta, energiatankkauksesta, reseptejä ja valmistusohjeita. Käytännönläheisiä ohjeita tukee värikäs kuvitus.

  Tämä kirja on syntynyt tarpeesta saada urheilijoiden, valmentajien ja urheilevien nuorten vanhempien käyttöön konkreettinen sekä käytännönläheinen ravitsemusopas. Kirja on myös suunnattu kaikille liikuntaravitsemuksesta kiinnostuneille.  ISBN 9789949663156 (pdf)
  ISBN 978-9949-663-15-6 (pdf)
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, 272 s.
  Julkaisuajankohta: 2018

  Julkaisija: United PressOmtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

e-kirja: URHEILIJAN KEITTOKIRJA

e-kirja: URHEILIJAN KEITTOKIRJA

Harri Heiskanen - Jyri Korsman