THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta View larger

THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta

Wonderful World

New product

Hanna Koskinen

More details

28.34 EUR tax incl.

  Thaimaa on tehnyt vuosikymmeniä vaikutuksen ulkomaalaisiin, ja tällä hetkellä se on yksi maailman suosituimmista matkailumaista. Turisteja miellyttää thaimaalaisten rento asenne elämään, iloisuus, auttavaisuus sekä ystävällisyys.

  Thaimaata voisi luonnehtia ”värikkääksi” valtioksi – sen sisäpolitiikassa kuohuu toistuvasti, kaupunkien elämä on moni-ilmeistä ja vilkassykkeistä, luonnonolosuhteet ovat mykistävän vaikuttavia, maaseudun ja kaupunkien elintavat poikkeavat jyrkästi toisistaan, kansalaiset viettävät runsaasti erilaisia juhlia ja kaiken kruunaa värikäs pukeutuminen.

  Tässä asiantuntevassa ja avartavassa kirjassa perehdytään Thaimaan hallintoon, luonnonolosuhteisiin, nähtävyyksiin, elintapoihin, uskontoon, urheiluun ja kulttuuriin sekä koulutukseen ja historiaan – eli luodaan kokonaisvaltainen kuva maasta.

  Bangkok, Thai-ruoat, kelta-asuinen kuningaspari, leijojen lennätys, Baiyoke Tower -hotelli, Tuk Tuk, Kwai-joen silta, Pattaya, James Bond -saari, Tata Young, thai-nyrkkeily, gibbonit – tunnistit ehkä jotakin, ja nyt voit aloittaa tarkemman tutustumisen Thaimaahan, ”vapauden maahan” ... SAWADDII KHA!  EAN: 9789949636433 
  ISBN: 978-9949-636-43-3  
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2022
  Kustantaja: United Press

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta

THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta

Hanna Koskinen

5 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere