PORTUGALI (Traveller´s history) View larger

PORTUGALI (Traveller´s history)

3. painos

New product

Ian Robertson

More details

45.78 EUR tax incl.

  Portugali tunnetaan historiassa valloittajavaltiona, joka maantieteellisesti suotuisan sijaintinsa sekä merenkulku- ja sotilastaitojensa avulla laajensi sitkeästi Euroopan maantieteellisen ja kartografisen tietämyksen rajoja. Kun otetaan huomioon emovaltion koko, voidaan sanoa, että portugalilaiset rantautuivat ilmiömäisen moniin maihin. He hallitsivat mm. Ceylonia, Guinean rannikkoa, Kap Verden saaria, Jaavaa, Macaota ja Mombasaa.

  Euroopassa Portugali oli pitkään suuren naapurinsa Espanjan vaikutuspiirissä, mutta viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana se on oman sisäpoliittisen murroksensa, imperiumista luopumisen ja EEC:n jäsenyyden myötä löytänyt nykyisen vakaan asemansa. Tänä päivänä Portugali näyttäytyy vierailijoille erinomaisen suosittuna ja edullisena matkailumaana, jolla yhtäältä on mielenkiintoinen historia ja toisaalta nähtävissä on voimakkaasti modernisoituva ja kehittyvä valtio.

  Traveller’s History: Portugali on ainoa suomenkielinen laaja historia Portugalista, ja se tarjoaa lukijalleen kokonaisvaltaisen esityksen Portugalin valtiollisesta kehityksestä, maantieteellisistä olosuhteista, kulttuurista ja ylipäänsä portugalilaisista.  EAN: 9789949663453
  ISBN: 978-9949-663-45-3
  Koko ja laajuus: 128x197 mm, (sid.), 246 s.
  Julkaisuajankohta: 4/2022
  Kirjastoluokka: 96.4
  Kustantaja: United Press


Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

PORTUGALI (Traveller´s history)

PORTUGALI (Traveller´s history)

Ian Robertson

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

18 andre produkter i samme kategori: