e-kirja: Nervosa View larger

e-kirja: Nervosa

New product

Metti Löfberg

More details

0.00 EUR tax incl.

  Yliopistossa vuodesta toiseen seilaava Kati ei syö, eikä onnistu näkemään kuihtuvan kehonsa todellista tilaa. Vaikka vaaka näyttää minimaalisen pieniä numeroita, katsoo peilistä aivan toisenlainen valtava olento.   

   Kotikutoista kannabismyymälää pyörittävä Jalmari ei pääse kiinni yhteiskunnan vaatimuksiin, eikä tahdo luopua savunkatkuisesta elämäntavastaan, vaikka haaveileekin paremmasta elämästä.   

  Kun Kati ja Jalmari kohtaavat Tampereen yössä, alkavat heidän tarinansa kietoutua yhteen. Pakkomielteet, pelot ja sairaalloiset käyttäytymismallit heittelevät molempia, mutta vaikka mikään ei mene niin kuin toivoisi, onnistuvat he jättämään toisiinsa jäljen, ja muuttamaan toistensa elämien suuntia lopullisesti.

   

  METTI LÖFBERG

  Metti Löfberg (s. 1987) on taiteen maisteri. Hän on opiskellut teatterin ja draaman tutkimusta, sosiaalitieteitä ja informaatiotutkimusta Tampereen yliopistossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt toimittajana ja sekä kirjoittanut näytelmäkäsikirjoituksia. Nervosa on hänen ensimmäinen romaanikäsikirjoituksensa.

  ISBN: 9789949663255
  ISBN: 978-9949-663-25-5
  Koko ja laajuus: A5,   174  s.
  Julkaisuajankohta 11/2018
  Julkaisija: Torni kustantamo

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

e-kirja: Nervosa

e-kirja: Nervosa

Metti Löfberg

1 andre produkter i samme kategori:

Bestselgere