THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta Näytä suurempana

THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta

Wonderful World

Uusi tuote

Hanna Koskinen

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Thaimaa on tehnyt vuosikymmeniä vaikutuksen ulkomaalaisiin, ja tällä hetkellä se on yksi maailman suosituimmista matkailumaista. Turisteja miellyttää thaimaalaisten rento asenne elämään, iloisuus, auttavaisuus sekä ystävällisyys.

  Thaimaata voisi luonnehtia ”värikkääksi” valtioksi – sen sisäpolitiikassa kuohuu toistuvasti, kaupunkien elämä on moni-ilmeistä ja vilkassykkeistä, luonnonolosuhteet ovat mykistävän vaikuttavia, maaseudun ja kaupunkien elintavat poikkeavat jyrkästi toisistaan, kansalaiset viettävät runsaasti erilaisia juhlia ja kaiken kruunaa värikäs pukeutuminen.

  Tässä asiantuntevassa ja avartavassa kirjassa perehdytään Thaimaan hallintoon, luonnonolosuhteisiin, nähtävyyksiin, elintapoihin, uskontoon, urheiluun ja kulttuuriin sekä koulutukseen ja historiaan – eli luodaan kokonaisvaltainen kuva maasta.

  Bangkok, Thai-ruoat, kelta-asuinen kuningaspari, leijojen lennätys, Baiyoke Tower -hotelli, Tuk Tuk, Kwai-joen silta, Pattaya, James Bond -saari, Tata Young, thai-nyrkkeily, gibbonit – tunnistit ehkä jotakin, ja nyt voit aloittaa tarkemman tutustumisen Thaimaahan, ”vapauden maahan” ... SAWADDII KHA!  EAN: 9789949636433 
  ISBN: 978-9949-636-43-3  
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 7/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta

THAIMAA - Thaimaan kuningaskunta

Hanna Koskinen

3 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: