Uusi SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS Näytä suurempana

SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS, e-kirja

Tilaukset: www.ellibs.fi

Uusi tuote

Pauli Niemelä

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi), klikkaa TÄSTÄ

  --

  Ihmisen rakenne (3^3) ja toiminta (3x3)


  Moniulotteisuudessaan ja monitasoisuudessaan ihminen on ainutlaatuinen kehityksen aikaansaannos. Usein toistensa vastakohdiksi mielletyt ihmisen eri olemismuodot osoittautuvat toisiaan täydentäviksi osajärjestelmiksi.

  Tässä Systemaattinen ihmiskäsitys -teoksessa emeritusprofessori Pauli Niemelä hahmottaa systeemi-teoreettisesti sitä, millaisia ovat ihmisen rakenteelliset eli ontologiset osajärjestelmät ja miten ne liittyvät yhteen. Tarkastelun keskipisteenä on se, millainen on ihmisen rakenne, miten se on kehittynyt ja millä tavalla ihmisen rakenne ja toiminta kytkeytyvät yhteen. Viimesijaisena fokuksena on se, miten rakenteelliset tekijät mahdollistavat inhimillisen toiminnan ja miten toiminta tukee ihmisen rakentumista. Tuotoksena on filosofinen, ”kokonaisvaltainen” ihmiskäsitys, jolla on samalla vahva empiirinen reaalitieteiden perusta.

  Kirja tarjoaa kiinnostavia näkökulmia erityisesti ihmisten parissa työskenteleville ja ylipäänsä ihmisen olemuksesta ja toiminnasta kiinnostuneille, sekä tarjoaa perustaa muun muassa moniammatilliselle yhteistyölle.  EAN: 9789916701560
  ISBN: 978-9916-701-56-0
  Koko ja laajuus: B5, 
  195 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS, e-kirja

SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS, e-kirja

Pauli Niemelä

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat