KOHTI RIITTÄVYYTTÄ Näytä suurempana

KOHTI RIITTÄVYYTTÄ

matkalla työhyvinvointiin, 3. p

Kaija Suonsivu

Tiedot

69.76 EUR sis. alv

  Nykyisessä työelämässä odotetaan työntekijältä muutoskykyisyyttä, uudistamishalukkuutta, joustavuutta ja sopeutumista suuriin työmääriin. Lisääntynyt informaatiotulva ja uudentyyppiset tehtävät, jotka eivät välttämättä sovi työntekijälle, ovat työn arjessa läsnä olevia asioita. Vaatimusten moninaistuminen ja useat samanaikaiset projektit sekä lukuisat työn keskeytykset vähentävät työmotivaatiota ja työhyvinvointia. Työmaailmassa myös kilpaillaan voimakkaasti ja tuen antamisen sijaan saatetaan nolata ja syrjiä. 

  Miten kokea riittävyyttä, jos ei tunne omaavansa todellista vaikuttamista edes omaan työhönsä? Onko nykyiselle nopeasti muuttuvalle ja monimutkaiselle maailmalle olemassa vaihtoehtoja ja löytyykö keinoja riittävyyden tunteiden lisäämiseksi?  Haluammeko ja pystymmekö luomaan sellaisen maailman, jossa ihminen kokee lämpöä, hyväksyntää, tasa-arvoisuutta, turvallisuutta ja riittä-
  vyyttä? 

  Tässä teoksessa HT, THL Kaija Suonsivu kertoo, kuinka työntekijöiden riittävyyden tunteiden lisääminen parantaa työhyvinvointia. Suonsivu tarkastelee riittämättömyyttä ja riittävyyttä kokemusten, tutkitun tiedon, johtamisen ja organisaatiorakenteiden näkökulmista. Punaisena lankana on ajatus, jonka mukaan riittämättömyys voidaan vaihtaa riittävyyteen. Prosessi vaatii yksilöltä työtä itsensä hyväksymiseksi ja kehittymiseksi sekä oman työidentiteetin kirkastamiseksi. Kirjaan on koostettu myös kehittämistyöhön sopivia riittävyyttä tukevia menetelmiä.

  Teos soveltuu työhyvinvoinnin kehittäjille, työntekijöille ja esimiehille sekä jokaiselle omasta työhyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. 

  ISBN 978-9949-636-21-1 
  EAN 9789949636211 
  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 157 s.
  Julkaisuajankohta: 2021
  Kirjastoluokka: 37.1

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

KOHTI RIITTÄVYYTTÄ

KOHTI RIITTÄVYYTTÄ

Kaija Suonsivu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: