TOIMIELIN JA HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI Näytä suurempana

TOIMIELIN JA HENKILÖSTÖN TYÖHYVINVOINTI

3. painos

Uusi tuote

 Juhani Tarkkonen

Tiedot

69.76 EUR sis. alv

  - päätöksentekijän mahdollisuuksia ja haasteita


  Työhyvinvointi koostuu kolmen tavoitteen kokonaisuudesta: 1) työturvallisuudesta, 2) työkyvystä ja työssä jaksamisesta, sekä 3) henkisestä hyvinvoinnista. Näillä kaikilla seikoilla on keskinäisyhteyksiä ja niiden väliset keskinäiset rajat ovat häilyviä. Edelleen näillä kaikilla tekijöillä on merkittävä yhteys työn tuottavuuteen, taloudellisuuteen, toiminnan vaikuttavuuteen ja kannattavuuteen.

  Henkilöstön työhyvinvointi on noussut yritysten ja organisaatioiden pitkän aikavälin menestyksen kannalta yhdeksi keskeiseksi tekijäksi. Toimielimet ja niiden jäsenet käyttävät paljon valtaa yleistoimivallan muodossa, ja ne voivat -- tai niiden tulisi -- vaikuttaa hallinnoimansa organisaation työhyvinvoinnin strategiaan, jotta työhyvinvointi olisi riittävän merkittävässä asemassa muiden tärkeiden asioiden joukossa. Työhyvinvointi ei saisi jäädä strategiassa ja päätöksenteossa jäännösluokan asemaan.

  Tässä TOIMIELIN JA HENKILÖSTÖN TYÖHYVINVOINTI kirjassa Juhani Tarkkonen osoittaa, että käytännössä toimielimen vaikutuksen tulisi suuntautua työolojen ja henkilöstön työhyvinvoinnin kannalta kahteen asiaan: organisaatiokulttuurin eräisiin piirteisiin sekä työhyvinvoinnin luontia, ylläpitoa ja jatkokehittämistä koskeviin organisaatiorakenteisiin. Niistä tärkein on johtajien ja esimiesten muodostama palkattu johtamisjärjestelmä.  Se olisi saatava toimimaan työhyvinvoinnin asettamien ehtojen mukaisesti.

   

  EAN 9789949636204 
  ISBN 978-9949-636-20-4 
  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 173 s.

  Julkaisuajankohta: 10/2021
  Kirjastoluokka: 36.13

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

TOIMIELIN JA HENKILÖSTÖN TYÖHYVINVOINTI

TOIMIELIN JA HENKILÖSTÖN TYÖHYVINVOINTI

 Juhani Tarkkonen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat