TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA, 2.PAINOS Näytä suurempana

TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA

4. painos

Uusi tuote

Kaija Suonsivu

Tiedot

69.76 EUR sis. alv

  Työhyvinvointi ja työssäkäyvien terveyden edistäminen ovat yhteiskunnan keskiössä olevia kysymyksiä, joista käydään lähes päivittäin keskusteluja eri tasoilla. Itse työhyvinvointi asiakokonaisuutena on monisyinen, sillä siihen vaikuttavat yhtä lailla väestömuutokset, teknologian nopea kehitys, globalisaatio ja Euroopan integraatio kuin myös eri tuotantoaloilla tapahtuvat muutokset. Edelleen työhyvinvointiin vaikuttavat kansanterveydellisesti merkittävät seikat, kuten väestöryhmien suuret terveyserot, mielenterveysongelmat, yleistyvät krooniset kansantaudit tai vaikkapa monikulttuurisuuden haasteet. Yksilötasolla muun muassa median luoma kuva “menestyvästä superihmisestä” tai työsuhteiden monimuotoisuus, kuten niin sanotut pätkätyöt, heijastuvat väistämättä työhyvinvointiin. Työhyvinvointi on siis aihe, joka koskettaa jollaintasolla meitä kaikkia.

  Tässä Kaija Suonsivun  kirjoittamassa kirjassa Työhyvinvointi osana henkilöstöjohtamista  tarkastellaan työssäkäyvien työhyvinvointia ja sen osa-alueita tutkitun tiedon, henkilöstöjohtamisen ja nykyisten hallinnollisten rakenteiden näkökulmista. Kirjassa kootaan avartavasti ja ennakkoluulottomasti yhteen työhyvinvointiin liittyvissä keskusteluissa usein esille tulleita pohdintoja, ja tarkastellaan niitä niin menneisyyden, nykyisyyden kuin tulevaisuudenkin valossa.

  Kirja soveltuu jokaiselle aikamme työelämän ongelmista kiinnostuneille tai näitä ongelmia pohdiskeleville. Esimiehille ja henkilöstöhallinnon vastuuhenkilöille kirja tarjoaa kootusti asiatietoa tästä laajasta aihealueesta.

   


  EAN 9789949636198
  ISBN 978-9949-636-19-8

  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 207 s.
  Julkaisuajankohta: 10/2021
  Kirjastoluokka: 69

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA

TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA

Kaija Suonsivu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: