Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen Näytä suurempana

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen

2. painos

Uusi tuote

Juhani Tarkkonen

Tiedot

69.76 EUR sis. alv

  Turvallisuus ja työhyvinvointi kannattaa nähdä saman johtamiskokonaisuuden osina, koska niillä molemmilla on yhteinen perusta: työolosuhteet ja työolosuhdeseuraamukset. Työolosuhteet ovat työnteon tuloksellisuuden konkreettisia edellytyksiä osaamisen ohella. Johtamisen tehtävä on saada aikaan kokonaishallinta organisaatiokyvykkyyden maksimoimiseksi.

   Organisaatiokyvykkyydellä tarkoitetaan sitä, millä tavalla organisaatio kykenee toteuttamaan omaa strategiaansa sekä tuottamaan ulkoisille ja sisäisille asiakkaille niiden tarvitsemia tuotteita ja palveluja. Organisaatiokyvykkyys on siis lähtökohtana organisaatiotuloksellisuudelle. Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtamisessa on otettava huomioon kaksi näkökulmaa, johtamisen vaatima laatumääritelty järjestelmä sekä johtamisvuorovaikutus. Perinteinen näkökulma on käsitellyt vain jälkimmäistä asiakokonaisuutta. Luomalla sisäiselle johtamiselle ja yhteistoiminnalle määritelty sekä vuosittain seurattavissa, arvioitavissa, varmistettavissa ja ohjattavissa oleva kokonaishallintajärjestelmä, voidaan parhaiten vaikuttaa organisaatiokyvykkyyteen ja edelleen organisaatiotuloksellisuuteen.

  Teos palvelee niin alan ammattilaisia kuin myös niitä, jotka ovat kiinnostuneita työympäristön kehittämisestä. Suosittelemme kirjaa työpaikoille ja henkilöstöhallinnon ja luottamusmiesten käyttöön.

   

  EAN 9789949636174
  ISBN 978-9949-636-17-4

  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 213  s.
  Julkaisuajankohta: 10/2021
  Kirjastoluokka: 37.1

  --

  Kunnille ja yrityksille (ei kirjastoille, ei oppilaitoksille):

  Mikäli haluatte saada tämän kirjan luettavaksi kuntanne /yrityksenne palvelimelta, ottakaa ystävällisesti yhteyttä: asiakaspalvelu@unipress.fi ja pyytäkää tarjous!

   

   

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen

Juhani Tarkkonen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat