Ale! PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ Näytä suurempana

PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ

- Tutkiva ote työnohjaukseen

Uusi tuote

Heroja, Teija – Koski, Arja – Seppälä, Pekka – Säntti, Risto – Wallin, Aila (toim.)

2. painos

Tiedot

48.83 EUR sis. alv

-30%

69.76 EUR sis. alv

  Työnohjausta käytetään yhä enemmän työelämän kehittämisessä. Siksi on tärkeää tutkia ja tiedostaa sen mahdollisuudet ja haasteet. Parempaa työelämää tekemässä -teoksen tavoitteena on kuvata monipuolisesti, mitä työnohjaus on tutkivana, dialogisena ja reflektiivisenä menetelmänä työn, organisaatioiden ja johtamisen uudistamisessa sekä työyhteisöjen hyvinvointia ja osaamista tukevana toimintatapana.

  Teoksen teemaluvut koostuvat artikkeleista, joiden taustalla ovat aikaisempi kirjallisuus ja tuore tutkimustieto sekä käytännön kokemus työelämän haasteista. Niiden kirjoittajat edustavat erilaisia työnohjauksen teoreettisia viitekehyksiä ja näkökulmia. Artikkelit lähdeluetteloineen sisältävät yhteiskunnan eri sektoreilta saatuja kokemuksia tai keinoja työyhteisöjen ja työyhteisötaitojen kehittämisessä sekä johtamisessa. Teos tuo näkyväksi työnohjauksen moniäänisyyden sekä monimuotoiset työnohjauksen ja tutkimuksen menetelmät. Teoksessa sekä problematisoidaan työnohjausta työelämän kehittämismenetelmänä että tuodaan näkyväksi sitä teoriaperustaa ja tutkimustraditioita, joille työnohjaus perustuu. 

  Parempaa työelämää tekemässä antaa kuvan siitä, miten työnohjausta käytetään konkreettisesti työelämän parantamiseksi Suomessa. Se soveltuu sekä ammattikirjallisuudeksi että oppikirjaksi työnohjaajille, kouluttajille, esimiehille, HR-henkilöstölle ja työyhteisöjen kehittäjille.  Kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille se tarjoaa näköaloja työnohjauksen hyödyntämisestä työkaluna ja toimintatapana nyt ja tulevaisuudessa. 


  EAN: 9789949636167
  ISBN: 978-9949-636-16-7
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 355 s.
  Julkaisuajankohta: 2021

  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ

PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ

Heroja, Teija – Koski, Arja – Seppälä, Pekka – Säntti, Risto – Wallin, Aila (toim.)

2. painos

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: