Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen Näytä suurempana

e-kirja: Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen

Uusi tuote

Juhani Tarkkonen

Tiedot

  Turvallisuus ja työhyvinvointi kannattaa nähdä saman johtamiskokonaisuuden osina, koska niillä molemmilla on yhteinen perusta: työolosuhteet ja työolosuhdeseuraamukset. Työolosuhteet ovat työnteon tuloksellisuuden konkreettisia edellytyksiä osaamisen ohella. Johtamisen tehtävä on saada aikaan kokonaishallinta organisaatiokyvykkyyden maksimoimiseksi.

   Organisaatiokyvykkyydellä tarkoitetaan sitä, millä tavalla organisaatio kykenee toteuttamaan omaa strategiaansa sekä tuottamaan ulkoisille ja sisäisille asiakkaille niiden tarvitsemia tuotteita ja palveluja. Organisaatiokyvykkyys on siis lähtökohtana organisaatiotuloksellisuudelle. Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtamisessa on otettava huomioon kaksi näkökulmaa, johtamisen vaatima laatumääritelty järjestelmä sekä johtamisvuorovaikutus. Perinteinen näkökulma on käsitellyt vain jälkimmäistä asiakokonaisuutta. Luomalla sisäiselle johtamiselle ja yhteistoiminnalle määritelty sekä vuosittain seurattavissa, arvioitavissa, varmistettavissa ja ohjattavissa oleva kokonaishallintajärjestelmä, voidaan parhaiten vaikuttaa organisaatiokyvykkyyteen ja edelleen organisaatiotuloksellisuuteen.

  Teos palvelee niin alan ammattilaisia kuin myös niitä, jotka ovat kiinnostuneita työympäristön kehittämisestä. Suosittelemme kirjaa työpaikoille ja henkilöstöhallinnon ja luottamusmiesten käyttöön.

   

  ISBN ISBN 9789949726479 (pdf) 
  ISBN ISBN 978-9949-7264-7-9 (pdf) 

  Koko ja laajuus: A5, (nid.), 213  s.
  Julkaisuajankohta: 2018
  Julkaisija: United Press

  --

  Kunnille ja yrityksille (ei kirjastoille, ei oppilaitoksille):

  Mikäli haluatte saada tämän kirjan luettavaksi kuntanne /yrityksenne palvelimelta, ottakaa yställisesti yhteyttä: asiakaspalvelu@unipress.fi ja pyytäkää tarjous!

   

   

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen

e-kirja: Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin johtaminen

Juhani Tarkkonen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat