SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS Näytä suurempana

SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS

Uusi tuote

Ihmisen rakenne (3^3) ja toiminta (3x3)

Tiedot

37.06 EUR sis. alv

  Ihmisen rakenne (3^3) ja toiminta (3x3)

  Pauli Niemelä

  Moniulotteisuudessaan ja monitasoisuudessaan ihminen on ainutlaatuinen kehityksen aikaansaannos. Usein toistensa vastakohdiksi mielletyt ihmisen eri olemismuodot osoittautuvat toisiaan täydentäviksi osajärjestelmiksi.

  Tässä Systemaattinen ihmiskäsitys -teoksessa emeritusprofessori Pauli Niemelä hahmottaa systeemi-teoreettisesti sitä, millaisia ovat ihmisen rakenteelliset eli ontologiset osajärjestelmät ja miten ne liittyvät yhteen. Tarkastelun keskipisteenä on se, millainen on ihmisen rakenne, miten se on kehittynyt ja millä tavalla ihmisen rakenne ja toiminta kytkeytyvät yhteen. Viimesijaisena fokuksena on se, miten rakenteelliset tekijät mahdollistavat inhimillisen toiminnan ja miten toiminta tukee ihmisen rakentumista. Tuotoksena on filosofinen, ”kokonaisvaltainen” ihmiskäsitys, jolla on samalla vahva empiirinen reaalitieteiden perusta.

  Kirja tarjoaa kiinnostavia näkökulmia erityisesti ihmisten parissa työskenteleville ja ylipäänsä ihmisen olemuksesta ja toiminnasta kiinnostuneille, sekä tarjoaa perustaa muun muassa moniammatilliselle yhteistyölle.  ISBN 978-9949-532-41-4
  ISBN 9789949532414
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 
  195 s.
  Julkaisuajankohta: 2014

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS

SYSTEMAATTINEN IHMISKÄSITYS

Ihmisen rakenne (3^3) ja toiminta (3x3)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat