TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA Näytä suurempana

TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA

Uusi tuote

- työsuojelun yhteistoimintaelin ja työorganisaation kehittäminen

Tiedot

41.42 EUR sis. alv

Saatavuus 20 kpl (30.8.2018)

  - työsuojelun yhteistoimintaelin ja työorganisaation kehittäminen


  Juhani Tarkkonen

  Työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen yhteistoimintaelin, lakisääteiseltä nimeltään työsuojelutoimikunta, toteuttaa työnantajan ja henkilöstön välistä edustuksellista yhteistoimintaa. Työsuojelun yhteistoimintaelimen tärkein tehtävä on tuottaa työnantajan ja henkilöstön välisiä sosiaalisia sopimuksia työolosuhteiden ja työolosuhteisiin kohdistuvan toiminnan kehittämiseen. Työsuojelun yhteistoimintaelin on tässä suhteessa työnantajan päätöksentekoa ja toimenpiteitä valmisteleva ja tukeva ryhmä. Päätettyjen asioiden toimeenpano ja ylläpito ovat aina palkatun johtamisjärjestelmän tehtäviä, koska vain työnantajalla on asemavaltaa ja juridinen vastuu työolosuhteista.

  Tässä kirjassa tarkastellaan työsuojelun tai työhyvinvoinnin yhteistoimintaelimen työskentelyn ongelmia, kipupisteitä ja kehittämistarpeita. Tavoitteena on mielekäs, olennaiseen keskittyvä ja tuloksellinen yhteistoiminta. Kirjassa on käsitelty myös ns. ihanteellisen työorganisaation mallin toteuttamista yhteistoiminnan keinoin. Ihanteellinen työorganisaatio on järkiperäisesti toimiva kokonaisuus, joka kykenee huolehtimaan henkilöstön työturvallisuudesta, työkyvystä ja työssä jaksamisesta sekä henkisestä hyvinvoinnista ja aikaansaannoskyvystä parhaalla mahdollisella tavalla.

   --

  Kirjan kirjoittajalla Juhani Tarkkosella (FT, YTL, insinööri) on alasta kokemusta vuodesta 1975 lähtien viranomaisedustajana, työnantajapuolen asiantuntijana ja yrittäjäkonsulttina. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa kirjan TYÖHYVINVOINTI JOHTAMISTEHTÄVÄNÄ - periaatteet, rakenteet ja käytännöt (LOPPUUNMYYTY, Unipress 2012) ja TOIMIELIN JA HENKILÖSTÖN TYÖHYVINVOINTI - päätöksentekijän haasteita ja mahdollisuuksia (Unipress 2013) ja uusimpana TURVALLISUUDEN JA TYÖHYVINVOINNIN JOHTAMINEN (2018)

   

  ISBN 9789515794765
  ISBN 978-951-579-476-5
  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 152 s.
  Julkaisuajankohta: 2014

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA

TYÖHYVINVOINTIA YHTEISTOIMINNALLA

- työsuojelun yhteistoimintaelin ja työorganisaation kehittäminen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat